Tuesday, February 15, 2011

Cuti Maulidur Rasul

Salam cuti satu malaysia,


Me @ Gombak, umah adik ipar...


Semalam petang, lepas je keje, siap2 satu beg so ai satu family ngan PIL p ke gombak... malam semalam, kami tido di gombak.... Lepas jer makan malam, kami semua menuju ke ICITY... first time ai jejakkan kaki ke sini... syokkkk... sebab memang banyak lampu2 cantik kan... cuma tak berapa nak syok bila cik lyna tak nak kita pegang die langsung... nak berjalan n berlari sesuka hati... org ramai, risonyer kut2 hilang ke ape... dahler die berlari, walaupun terkedek2 tp laju.... Dah abis round semua, kami supper McD... dan terus pulang ke rumah...


Dan hari ini, kami p picnic di FRIM, Kepong... Sangat2 seronok mandi coz air die sejuk dan tempatnyer yang nyaman...makan2, menunya sambal sardin, telur dadar, ayam goreng dan sayur campur... dah letih mandi manda, terus packing balik gombak.... dan now ai tengah menghitung detik waktu untuk pulang ke putrajaya...


**sewaktu di FRIM, ai tengok ada satu group 'agama'... ternyata, mereka punya cara halus bagi menarik lebih ramai manusia2 untuk masuk ke agama mereka... 

2 comments:

Pn. Zana said...

seram tuh dgr tang agama tuh.

eh,best x picnic kat FRIM tuh. cer cite sket tang mana tuh. dhlama nak pegi. tp x tau..haha

::Mamalyna:: said...

zana, ejan yg tengok pun seram... mintak dijauhkan terjadi kepada keluarga kita...

best! sebab air terjun die sejuk jer...syok2... nanti ejan citer kat dalam blog... citer piknik tue kuar ari esok coz ejan lupa bawak kamera, ehhehe