Monday, February 14, 2011

Bila Tokey Popia Ketam Bertemu Tokey TecikKraft

Kejadian before CNY

Setelah bermesej2, so set time jumpa NURUL aka Tokey Kecik Kraft kat Shell Sg. Ramal....
First time jumpa Nurul, dan memang teringin nak jumpa Nurul coz Nurul rajin tinggal komen kat entry2 dalam blog ai... ai jer yg asik missed *MALU*

Disebabkan time tue asben ai tarak p Penang, maka ai drive sang kancil berdua ngan lyna... lyna tue, ai dah kasik tarbiyah dari start kuar umah di putrajaya....ai kata kat die 'lyna, duk elok2, mama nak drive kete nie'... memang dari pjaya sampai spital serdang tue die duk elok jer atas seat...lepas jer spital serdang, agaknya boring, mulaler nak berdiri atas seat tue.... seram ai, time tu memang ai bawak kete slow2 jer coz takut kut2 ai teremergency break... dan pada masa tue, Nurul dan sampai kat Shell dah... maaf bebanyak yer Nurul, ai lambat....

So bertemuler kami face to face... ai jer tak jumpa Qaseh coz Nurul datang mai ke sang kancil, Qaseh dalam kete ngan abah die... borak2 sakan... cam borak2 ngan kawan lama jer, lagi senang nak slang pahang coz kami asal anak pahang ::POHPALEH WEH::..., hehehe...kami agak waterproof time tu, coz ujan rintik2 tp mulut kami tetap cam bertih jagung berborak2 n gelak2....takde plak kami bergambo sebagai bukti...
(gambo dari blog NURUL)

hanya gambo crabstick popia sebagai bukti, hehehe...
TQ Nurul coz sudi beli Crabstick Popia...
Insya Allah, lain kali kita boleh berborak sakan lagi..hehehe

2 comments:

Cik Puan Nurul said...

oooh terharunya..aah nnt nak beli lagi sbb dh abis pun..bizinya 2-3 ari ni xsempat nok post entri baru or nk drop komen..tu la sayangnya qaseh mesti suke kalo dpt jumpe lyna..dia suke berkawan,kt umh xde kawan huhu..

::Mamalyna:: said...

nurul, tu ler, qaseh tak dapat jumpa lyna... takpe, nanti kita kasik meka jumpa... kita tengok, sape yang hebat, hehehe