Monday, February 14, 2011

Bila Penyakit Lupa Makin Menguasai Diri...

Sabtu Malam, dapat mesej dari LORNA, katanya nak 4 peket popia... then ai ambik order Lorna dan ai balas mesej Lorna berbunyi 'saya pos popia hari isnin yer, Insya Allah selasa sampai'

So semalam, siapkan tempahan Lorna dan bawak popia ke ofis untuk packing2 untuk dipos... sekali time ai tulis kat borang Pos Laju, then ai tengok tarikh 15 February iaitu hari Selasa dan ia adalah cuti umum thats mean yang esok adalah cuti satu malaysia kerana Cuti Maulidur Rasul... kalo ai pos hari ini, esok memang takkan sampai popia ke Lorna coz esok cuti umum dan popia akan bermalam satu hari lagi kat 'rumah' pos laju... ai ape lagi, terus calling2 Lorna beritahu status tersebut...
Lorna beritahu yang suruh pos rabu, so khamis boleh sampai... Sori Lorna, kita same2 tak perasan esok adalah cuti... Akak pos popia hari rabu yer... dan dengan pastinya, akak jamin hari khamis, Insya Allah akan sampai popia ke tangan Lorna...

TQ sudi beli popia akak... Akak jual yer..

** Ada kengkawan nak tempah Crabstick Popia? Boleh order sekarang then hari rabu ai akan pos...

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

nih mesti suke mkn pale ikan... hehehehe....

[-suziey-] said...

hiks..ala lupe tu xpe..besela xpasan kan..bkn slalu tgk calendar..ekekek:D

eT said...

ari tu makan popia inti otak2 kempas...hehe..sedapp...

Layan Makaroni Tak??

kella said...

haah.. kita pun makin menjadi jadi... ni semua sebab semut kot! ishh! :p