Thursday, January 27, 2011

TQ SHIDA @ SRI CAHAYA

CRABSTICK POPIA - dari blog SHIDA aka SRI CAHAYA

"terus aku goreng sebungkus...kejap je hbs...ni tinggal lagi sebungkus...nanti kalau dah hbs aku nak order lagi laa..anak2 aku pun suka popia ni..." entry dari blog SHIDA

Tq SHIDA coz sudi buat entry pasal CRABSTICK POPIA... alhamdulillah, dah selamat sampai ke tangan dan perut SHIDA sekeluarga, hehehe...

Bukan nak promot ke camne tp pandangan ikhlas dari ai, tp memang budak2 suka makan popia nie... pengalaman sendiri, cik lyna tue... kalo ai goreng, berbatang2 die makan... kira okeyler kan, dari die makan jajan2 yang tak berkhasiat.... sebab tu bila ai tau anak2 customer suka makan, memang hati ai hepi coz bukan senang yer nak suruh anak suka makan... ai penah mengalaminya... ai sangat2 susah hati...

By the way, TQ so much SHIDA... harap2 pehni, kita boleh bersua muka...

8 comments:

nurulazham said...

terliur pulak tgk popia akak nih..huhuhu...

mummychacha said...

yeay!~ popia izan baru je sampai tadi..mekacih mamalyna..tak goreng lagi.nnt dh goreng,dh mkn,izan bg testimonial..hehe..izan beli yer...mekacih!~

SyaNa said...

fuh!!!
ramai plak yg buat testimoni
ttibe rasa terliur plak

::Mamalyna:: said...

nurul, hehhe... terliur ke? bolehler order.. nanti pos laju pon!pon kat Johor, hehe

::Mamalyna:: said...

izan, serius! akak baru nak mesej tanya, tup2 bukak blog, dah ada komen izan... okey, akak jual yer.. Tq sudi order..

::Mamalyna:: said...

syana, kalo dah terliur tue, kenaler order, ehhehe... ke damansara tue sehari jer boleh sampai..hehe

Sricahaya said...

tq kak..rasa cam rugi lak order 2 bungkus..heheh..
takpe..lepas raya cina leh order lagi..

insyaallah mana th sy jalan2 sana or akak jalan2 sini leh la jmp.hehe

Ya ALya said...

terliur sudah.....hehhehe