Friday, January 28, 2011

TQ Izan aka MummyChacha

 Tq IZAN aka MummyChacha coz sudi order CRABSTICK POPIA... dan popia selamat diposkan ke Kuantan, Pahang ari rabu dan alhamdulillah, khamis dah sampai dan popia masih berkeadaan baik.... dan telah dingap-ngap oleh Izan dengan jayanyer...hehehhe
Tq Izan... Rupa2nya IZAN nie adalah student UITM Jengka tp Izan course lain... tp ai tak perasan die...

Cantik Izan nie... muka halus licin... sekali tengok cam anak dara sedangkan sudah punya 2 anak dara, hehhee... so nak p tengok cara2 mekap dan cara2 camne nak gayakan tudung or shawl, leh p blog IZAN coz die ada buat tutorial.... Sharing is Caring... or Sharing is to make u look beautiful n gorgeous!!!

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

nak gak try popia nih.. klu kt kuantan bape yer kos pos tuh???? mmg suke sgt popia nih....

~izan~ said...

alahai,izan sekadar tolong bisnes kwn2..seronok tgk org meniaga ni,nk2 kwn2,kena la sokong.mmg sedap dan rapuh gitu bila mkn panas2.sedap...

kak zueannaleeya,try la order..sehari je kak smpai hehe

Mama AqiL said...

ingat kwn ko yang tut yang order tadi...mau pecah rekod..hahahhahaha

::Mamalyna:: said...

zue, rege pos ikut peket... kontan, sehari jer sampai..