Friday, January 28, 2011

Penghargaan untuk Customer FB CRABSTICK POPIA

 AIDA
dah banyak kali repeat order... katanya anaknyer suka makan...
Ofisnyer dekat jer, sebelah ofis ai... tp biasa pass popia kat area rumah sahaja...
Kenal aida ni thru FB dan berkawan sampai sekarang...

 AIN
penah satu ofis, tp skang dah pindah ofis... cuma die tinggalkan asben die seofis ngan ai..
pass popia senang jer, kasik jer kat laki die... pehtu laki die yang bayo, hehehe... Blogger jugak nie..

 INA,
penah jadi customer ai masa ai berniaga baju budak2, skang bisnes tue tutup, hehehe
Permintaan ibu ngandung, nak try rasa popia... so dah selamat dimakan! bila mau update blog?!

 LIN,
kenal thru FB... kawan atas kawan... sekali, org pahang jugak... Bentong mari...
Ari tue Lin order 10 peket, katanya nak buat makan2 time cuti Thaipusam...

PIOWN,
kawan asben dan dia adalah seorang freelance photographer... cantik gambo2 die... adik asben kawen, dieler photog! hasil memang superb!

2 comments:

Huda said...

bagus kak..bisnes bertambah maju..tahniah!

Hezesuze said...

wah bgus tu popia uols dah merata2 org merasa...teruskan usaha uols..