Wednesday, January 26, 2011

BZ yang BZ sangat2!!!

Disebabkan minggu depan, cuti lama dan ramai yang ambik cuti direct seminggu... semua nak cepat! Itu nak cepat! ini nak cepat!... letihnya nak melayan.... help!help! ai nak mintak nyawa or extra time, bleh?

Kes penilaian berlambak2 masuk, pehtu call boleh tak mintak kelulusan cepat coz minggu depan saya takde... BZ sangat2 kadang2 sampai ai rasa nak nangis coz tak tau nak capai or nak wat yg mane dulu... semua perlukan 2 tangan dan 2 kaki serentak...

sori yer kengkawan, tak dapat nak BW n balas komen buat masa or sepanjang minggu ni...nanti ai cover balik yer... Many thanks buat kengkawan yg sudi drop komen yang blog kerdil ai ni... sayang korang! mmmmmuuuahhhhssssss

5 comments:

Zaidah said...

sabor ajelah mamalyna....kekadang memang stress nak layan...sebab semuanyer nak cepat...

eima said...

rileks k pi wat keja dulu...

Hezesuze said...

orait uols....plan2 kayoh ye

mummy_ayu said...

memang mcm tu..busy selalu tak disangka2..apa pun pelan2 key..

Adyshariz said...

oww bz ker..takpe pelan2 kayuh..hehe