Tuesday, January 11, 2011

Balik Pahang, Ikut MRR2

 Selama ni sejak MEX Highway buka, kami kalo balik pahang, memang ikut highway tue jer... same jugak kalo kami turun KL....dulu2 masa ai bujang, ai akan lalu MRR2 coz itu jer jalan yang ai tahu, hehhehee

Hari Jumaat ari tue, setelah ambik bapak sedara kat Sg. Ramal Luar then asben malas nak masuk balik pjaya so kami decide untuk pulang ke pahang ikut MRR2... kiranya bertahun2 jugakler tak ikut jalan tue...

First, yang ai nampak...
MINT Hotel telah dibuka... tp kali nie namanya NOUVELLE HOTEL... Lama jugak hotel nie kosong... seram ai wei... riso berhantu jer, hehehe

Second,

PAIP AIR BESAR...

tp ai tengok paip tue cam dah senget seket.... MRR2 sungguh jem kan.. .nak2 plak kat area cheras tue... tu kami lalu dalam kul 12 tgh... dah jem dah... kalo lalu petang, memang panjanglerrr jem...

2 comments:

MRS. K said...

klu balik umah mak metua kat gombak, jarang guna jalan ni.. memang jam sokmo

Cik Puan Nurul said...

lorrr yeke...me lalu belaka mana2 jalan huhu..