Monday, December 20, 2010

WanSen?!!

Dalam kereta berborak2, bergurau senda, gelak2 ngan asben tersayang, sekali terkeluar cerita camnie...

Asben:  Pengajar masa abang kursus ari tue, kawan ngan artis... abang baru add die dalam FB, sekali tengok Bunga Cinta Lestari tinggal komen kat fb die...
ai : oooo... Ashraf Sinclair pun ada komen jugak ke?
Asben: Ada... anak beranak Sinclair ada komen jugak...
ai: oooo... ape nama die?
Asben: WanSen!
ai: WanSen? Cina ke Melayu tue...
Asben : Melayu...
Ai :  Melayu?!!! Nape pelik sangat name die?
Asben : Nama die Ridwan... duk Sentul... so panggil nama WANSEN!!!
ai : (gelak2 bagai nak kuar isi perut).... ler iye ker? Camler die sorang wan duk kat sentul tue..
Asben : Dah nama die camtu...

hebat...hebat... WanSen ni hebat tau... hebat camne? hanya yg pergi kursus sama ngan asben ai yg tau betapa terernyer die dalam bidang IT...

Kengkawan ada nama glamer camnie ke? Kalo ai, takkan nak panggil MamaLyna Jaya aka MamaLyna duk Putrajaya... kang org ingat ai sedara mara Uncle Jaya Maghi Menaghi, hehehhe

8 comments:

eima said...

tah pepe ...hahaha
hebat .....

Sidratul Muntaha said...

ahha
gelak gaban aku!
ahaha
ridwan duduk sentul!
huhuuuh

Fieza79 said...

hahaa mcm kelakar pulak nama cm tuu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kelako betul la zaman la ni banyak nama2 panggilan yang pelik2 kan

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler pasal... senang nak kenal, hehe

::Mamalyna:: said...

ayu, meh kita pikir nama tempat yg sesuai ngan diri kita, hehe

::Mamalyna:: said...

fieza, ejan ingatkan cina... sekali melayu..

::Mamalyna:: said...

anje, tu ler.. combine nama ngan nama tempat pun jadik..