Wednesday, December 29, 2010

Tom n Jeyyi

 Lyna peminat setia kartun Tom n Jerry nie... tp lyna sebut TOM N JEYYI.... kami kalo nak die diam n terpaku depan tv, pasang ajelah channel 61? (ai tak ingat plak).... memang ngadap tv ajelah.... Biasa kami layan malam, dalam kul 7-9 mlm camtue... nak die duk diam, mak pak pun layan sekali....

Dan disebabkan lyna terlalu fanatik ngan Tom n Jerry nie, asikler nak pakai baju Tom n Jerry... Kat JJ kan ada jual baju tido gambo kartun nie... ai adaler koleksi 2 pasang baju tido... asikler nak pakai baju tue... basuh pakai basuh pakai... dah nak lusuh baju tue... telinga tikus tu pun dah pudar sebelah dah, ehehhehe....kadang2 lyna dah pandai demand... baju semua die pilih sendiri... bukak almari n belek2 n tarik nak pakai baju mane...kadang2 tue, ada hangin die... malam2 nak pakai baju kurung... dah terjengil mata mamanyer coz tak kasik....

ni koleksi baju tido terbaru lyna... from JJ jer...
Tom n Jerry dihatiku..

6 comments:

eima said...

ni pesal menangis ni ..kesian nye ....

fahim fanatik ngan mickey mouse ngan timmy time ...

mamalyna tom & jerry kat 616 la

syariza09 said...

sama ler ngan Aiman..Tom & jerry tu x pandai nk nyebut...kadang2 dia sebut nk apuhhh @ nk katun ...word nie dia cedok dr ayat si Tikus ni la.
Akk beli vcd Tom & pasang jer kt lappy. Senang mak apak dia layan tv lak :D

Ayah Zaidi & Ummi Zayda said...

kalo ank2 sya lak suka pororo n mickey mouse..
sma gak..ade koleksi baju2 karton dorg,haish..anak katakan..layan je la...
anak sya yg pompuan pon sma,da pndai demand nak pkai baju mane..siap pilih..hadeeii..kdg tu pilih nak pkai baju x kena ngn keadaan,siang nk pkai baju tido mlm nak pkai baju siang..
yg anak sya laki2 plak ok je..pkai je baju yg sya kasi je..pompuan mmg dr kecik da pndai concern kot..:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

olololo.. ciannyer..
my alya pn suke tom n jerry ni..
kalo cd die, doplos kali sebento mau ulangtayang, naik muak n hapal sume scene!

adianiez AIDA said...

ejan, anak2 dara aida every morning after da siap nak gi school, sementara tunggu si ibu make-up, memang wajib diorang layan tom & jerry. channel 616 kan kalau tak silap. sehingga every kucing yg lalu is tom. kat umah mak mertua aida byk tikus, diorang panggil jerry. "ibu, nape jerry byk nih???!" hua hua hua...

ibuafiqahhuzaifah said...

chanel 616 ejan ya..

anak aku xlayan tom n jerry..dia layan timmy times..
anak aku suka princess barbie lorrr..
asyik baju tu jer diulang pakai..hangin gak aku!