Tuesday, December 28, 2010

Tolongler....

Iniler akibatnyer bercuti sakan secara direct selama 4 hari... mood blogging ke laut wei....
bukan mood blogging jer... mood keje pun same p tercampak ke laut.... semua ai tinggal kat PD tue...

ai dilanda super....super.... super MALASSSSSSSZZZZZ....

ni tengah teringat kat cik lyna yang sedap diulit2 oleh tokwan, mak tok ngan makpak sedara die.... syok sakan minah tue... ini tak boleh jadik... mamanya pun dah mengeletik nak follow same nie..

5 comments:

mummy_ayu said...

tak pe..pelan2 mood tu ok balik lah tu...

Hezesuze said...

ermm sameler ngan weols...huhu

Cik Puan Nurul said...

ahha bes tak coti..kalo cuti lelama mmg jd malaas je kalo nk kije kan.me lak debor2 ni MIL nak smp ptg nih ahahaha..sbb lusa nk pi antar SIL smbung belajar.duk fenin nk masak ape

syawalsimpsons said...

biasa arrr kak...ujung tahun ni...mmg malas pun..sama arr saya pun..juz scan je blog ni..hahahha...

yang penting time ni terserempak ngan saya ye yang ngah menular...hehehhehe...

[-suziey-] said...

hiks..besela tu..penyakit yg bese dialami oleh blogger..haahaa:p