Tuesday, December 28, 2010

Fesyen Pengantin Terkini

sumber dari email

Dalam masjid ni tau..... walaupun ai bukan alim sangat tp still lagi paham peraturan2 dan adab2 p masjid kan... nak2 plak ni majlis akad nikah...  family pengantin nie tak tegur ker... adakah ni dah terlalu moden? cantik punya pasal, redha jer pakai camnie... at least pakailer inner kan... or pakai tudung labuh sikit ker...

15 comments:

@e_da said...

melampau sgt rasanya dah tu.. baik takyah bertudung kalau sekadar fesyen.. sedara mara takanla takde sape nampak kan...!!

nuraarin-life said...

*pengsan*

Jieda said...

He3..napelah takde orang tegur.Si pengantin ni pun apa la.

SyidaGorjes said...

mengapakah?
dia tak tau ke bra dia kaler itam.atau dia buta warna.atau dia buta.huhu.

lina said...

adeh.....:)

Huda said...

isk3..ade gak org x paham agama ni :)

~Miss Sukasih~ said...

ish3...klu yer pun nak berfesyen..btempat la ckit kan..ish3...

nursalwa said...

ishh melampau plak pengantin tue pkai mcm tue.. agak2 ar kan.. mcm xder family jek yg nak tegur dia..

misz beauty said...

nape ntah cenggitu... beauty pun seksi gak tapi tau adab lagi bagi sesetengah tempat... hui!!!

ieyza said...

aduuhaiiii...terkedu jap

Mrs. Hakim said...

kekadang pelik kan orang camni. katne dia letak akal fikiran dia?? takkanlah takde sensitiviti langsung dengan cara berpakaian lebih² lagi masuk rumah Allah??

BIONIC WOMEN said...

masa tengok gambar nih, tercengang2, sambil terlopong mulut..seb bek x masuk lalat..hahaha

bikin malu kaum ler

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

dia ingat lawa sangat ler tu.. padahalllllllllllllllllllll

kakngah said...

seorang lagi mangsa fesyen..

aswadz said...

camne leh terlepas masuk masjid nih?