Wednesday, December 22, 2010

Hanya Makan Maggi? Mana Kenyang Beb....

Ingatkan thari hanya makan maggi tu boleh mengenyangkan perut kami tp mana boleh bebbbbbbb..... Dalam kul 4 tu, perasaan lapo melanda.... Tanya asben die main tenis petang ke malam, die kata malam, so terus set pas keje kami terjah ke JJ Equine untuk membeli barang2 keperluan lyna dan survey kasut ofis ai, hehhehe.... Dah settle semua, harus mengisi perut yang telah meminta dipenuhi ngan makanan yang lazat... so kami ke KENNY ROGERS

masa kami sampai, tempat tu masih lengang... sementara tunggu makanan sampai, snap2ler gambo kan..
cam biasa, lyna kalo bergambo, memang suruh muka die tu rapat2 ngan muka kita... biar jadik kembar tak siam
 owhhh... muka kuar duit belanja makan harus ada...
 sampai jer muffin, bermulaler upacara suap-suapan... aku suap ko, ko suap aku... pehtu aku suap aku...
amboi bang... nikmat sangat ke anak suap... dulu masa bercinta, ai suap makanan, takdelah plak nak terpejam2 mata....
 set quarter with 3 side dishes for my asben - kuah barbeque
same ngan ai tp ai punya original

bila bayar, terkujat kejap... Kenny Rogers dah naik harga sikit kan... cam mahal singgit... pehtu barbeque tue mahal singgit dari original... Maklumler dah lama tak makan, tak tau die dah naik rege...

18 comments:

izan_cute said...

aduhai.sedapnyer tgk makanan pg2 ni...kenny rogers mmg agak costly sket.pastu ada plak service charge,goverment tax lagi..tapi takpe,mujur sedap kan hehehe

Sidratul Muntaha said...

erk
ye ker?
sama jer kot?
huahahua
tpi mmg kenny stil the best.
hmm..ko buat lapo ler pagi2 ni!
aih!

SyaNa said...

xsuke KR skrg ni
ayam kecik nau..pastu mahal

Pn. Zana said...

mmg niat nak makan KR nih. baru bincg2 ngan asben tgu gaji kuar lu ..:D

eima said...

o0o ponteng keja ek ....
kul4 dah kat JJ ... haaa kantoi ... kikiki

Cik Puan Nurul said...

emm mahal kan kenny rogers..me xpenah makan tak tau nape ade rasa nk gik pastu kang xjadik2 gak hahaha last2 past sudah xgik juga huhu..mungkin nnt kene cuba gak ni huhu kalo yang rasamas ke bende tah penah la makan dulu la..

.:mama dhia:. said...

mahal tp sedap..slalu makan 2 org dalam RM80++ gitu.. sekali sekale boleh la kot..kalo tiap2 minggu..pengsan..hehehe..

ummiaqeef said...

sedap gak sekali sekala makan KR ni..tp kan kat alamanda ayamnye besar skit..kat equine cam kecik..hehehehe

::Mamalyna:: said...

izan, betul tue.. cam2 charge lain..

::Mamalyna:: said...

ayu, ni kali kedua ai dera perut u tau...hehhee

::Mamalyna:: said...

syana, betul tue ayam kecik pehtu dah lama tak makan, dah mahal sikitler..

::Mamalyna:: said...

Pn. Zana, so tunggu ape lagi, pehni kita serbuuuuu....hehhee

::Mamalyna:: said...

eima, takler... ni pas keje semalam, sampai sane dalam kul 5.30 ptg..hehe

Hezesuze said...

aduaii dah lama tak jamah KRR nie huhu

::Mamalyna:: said...

nurul, ari tue pegi mines, nak makan KR nie, tp kena tunggu ayam masak lagi 16 minit, last2 tak jadik.. ni kiranya tunaikan hajat yang tak kesampaian, hehehe... rasamas pun dulu lagi sedap, skang cam kureng jer..

::Mamalyna:: said...

yana, sebab sekali sekalaler... tu yang nak makan coz lama tak makan..

::Mamalyna:: said...

ummi, tak penah makan kat alamanda... terasa jauh nak p ujung tue, hehe

::Mamalyna:: said...

heze, ai pun dah lama tak makan, tu yang teringin nak makan..hehe