Wednesday, December 15, 2010

GIVEAWAY AKAN DITUTUP PADA PUKUL 5 PETANG

Ai dah updated nama kengkawan yang join MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY...

list nama kengkawan yang join giveaway ada di sidebar kiri blog ai nie

CHIKEDEES - ai masih tak boleh bukak blog u
MS. SUNSWEETZ - tak follow http://zanmyly.blogspot.com
CIK BAM BAM - tak follow http://zanmyly.blogspot.com - akak dah cek dik...takde pun follow
KINSYAKRN - tak follow http://ejanblog.blogspot.com
EMME - tak follow http://ejanblog.blogspot.com

jika takde perubahan selepas kul 5 petang, penyertaan giveaway kengkawan akan disqualified yer.. Sori sangat2!

Thanks coz sudi join my giveaway...

Ini kali ketiga ai buat giveaway... ada blogger yang benti follow selepas giveaway habis... ai tau sape... nak wat camne, dah tuan penganjur suruh follow time join giveaway, follow ajelah...ye tak?!!!... takpe, itu hak masing2 kan..

4 comments:

zue @ annaleeya said...

yessss... listed... no 77 lagik... no bertuah tuh kot??? sbb ai lahir thn 77.... hehehehe!!!

SyUhAdA said...

smoga syu btuah.
hehe~

JaSSNaNi said...

No.10...
berita terima.. :D
harap2 bertuah.. :)

b a m b a m ' s said...

dah follow kak...huhuhu...saya terlepas pandang kot..sorry yer.. :(