Tuesday, November 23, 2010

Permintaan Ibu Mengandung

Dah lama dapat sms dari ibu mengandung Cik Puan Imah yang duk kat perlis coz die nak order popia... Plan asal nak pos dalam 3 minggu lepas kut... tp Imah nak hold dulu sebab time tue perlis dah dilanda banjir sikit2...

Pehtu baru2 nie, ai tanya die, nak lagi ke popia...sebab die dah sarat...riso jugak kut2 bersalin awal... takut ibu ngandung tak dapat merasa... dan ai dah pos semalam sebanyak 3 peket, hari ini dah selamat sampai kat tangan Imah... Fuhh! lega ati... iyeler, ai takut jugak kut2 ada delay dalam perjalanan...

TQ buat Imah yang sudi order.... dan selamat menjamu selera...

Esok, ada 4 peket popia lagi yg nak ai pos ke Melaka... Permintaan Pn. Fidah, yang nie pun ngandung jugak...

3 comments:

ppb_ppkp said...

hehehe..ejan..I lioke... xmenyabor ni nak goreng2 makan2 malam ni.yehaaaaaa..tq ejan...

ppb_ppkp said...

hehehe..ejan..I lioke... xmenyabor ni nak goreng2 makan2 malam ni.yehaaaaaa..tq ejan...

Hezesuze said...

yang...weols nk order popia lagik tapi weols pick up sndiri leh tak?? hehehehe

bleh arr jumpa tokeh popia hehe