Monday, November 15, 2010

Perbelanjaan Berhemah...

Salah satu tudung baru... sejak akhir2 nie, ntah kenapa ai suka sangat2 kaler terang... ni kaler ijau striking..biar sebatu, org dah nampak ai dah, ehhehe.... tudung nie, selai RM20 tp beli 3 helai ke atas, jatuh satu rm18... so pakat ngan kawan, dapatler rege rm18... dah jimat RM2 kan...
Tungku Moden... time ofismate kecoh2 ari tue, tak tergerak nak terbeli... katanya, memula offer katanya satu RM45... pehtu dealer tue kata, kalo beli 30 ketul, leh dapat rege RM26 sahaja... so apelagi, terus rembat...

Mujur asben tak bising time ai membeli... bab tudung tue, memang terang2 ai yg pakai, takkan die pakai kut...eh! ada! ada! Asben MEL penah pakai tudung, hehehheheheh (ampun Mel!)... Tungku plak, skang nie dah jadi kegunaan bersama... so die lagi tak bising, just angguk pala sahaja, betul kan bang!

Mood,
Jimat...jimat...

7 comments:

Mrs. Hakim said...

hehehe lagi ejan kat kes tu ek... huh, ngeri!!! hahahah~ tak bleh ingatlah ejan, serius ngeri..

erk.. tunku tu bagus kot?? aritu ada org jual tak mau beli.. la ni terasa nak plak.. cewahhhh.

qasehadam @ nurul said...

tungku tu bagus tang mana yea..tingin gak la nak beli elok dak tuk buang2 anginn..nyesal lak dulu xamik tunggu besi yg berat ms MIL offer konon nak guna tungku yg kukus tu hoh sejap je dah sejuk membazir je beli hhuhu

::Mamalyna:: said...

Mel, hehehe... of course ai ingat! nasib baik tak pengsan budak tol tue kan, hehehe... bagus camne? Buang angin ok kut.. kami nie takdelah tegar sangat pakainyer... time menggulung popia tue, pas2 ler tungku kat kaki, hehehe

::Mamalyna:: said...

nurul, pada ejan yg memang banyak angin nie, memang rasaler...jap2 buang angin, time lenguh2 pinggang tue, letakler kat belakang, time baring... syok coz rasa panas camtu...

Hezesuze said...

wah tantek tudung tu uols..tak kesah ler terang ke gelap ke jnji uols cantik bila pakai tudung tu dn yg penting tutup aurat kan mihahahaah

.:mama dhia:. said...

org pun ade tungku tu kak tp dah rosak...huaaaaa!!!

@e_da said...

wahh kalau nak kirim gak beli tungku tu ada lg tak mamalyna.. mcm menarik je.. if ada yg rege diskaun tu pm me ya kat shinbi3@gmail.com..tq