Monday, November 15, 2010

Pembelian Berhemah Part II

Semalam p JJ Taman Equine... Ada sale untuk JCard Member pehtu ada TRAVEL FAIR plak... dan kami memang aim nak beli beg tarik coz beg tarik aku dah super nazak dah... bak kata org lepih, dah boleh humban ke Sungai Jelai....

riki punya riki, tertarik ngan beg nie... memang besau  dan banyak compartment... tanpa fikir panjang coz dah tertengok regenya mampu milik setelah ada diskaun 70%, terus ai rembat... tp agak sedih sebab asben ai pakai kad maybank ai....haiipppp! ingat ai tak nampak ker?
beg yang besar bagak... tingginyer lebih kurang lyna jer...
 rege asal... RM519... kalo takde diskaun, memang tak pandang beg nie...
 dah 70% diskaun... tinggal RM135.70 jer
 yang best, ada 4 roda... so memang senang nak handle... tolak camtu jer pun boleh...
toksah nak peluk beria beg tue lyna... beg tu kegunaan mama ngan ayah okey..
beg pakaian lyna, pakai jer beg haji tok wan yg kaler merah tu yer..hehehhe

6 comments:

Iela Fazielah said...

berbaloi2 bl beg besar n murah kan...

Sitisifir10 said...

silap2 nnt lyna boleh menyorok dalam tu kalau bajet tanak bawak dia :P

~aSHa~ said...

ehehehe a;ah lyna leh nyorok dlm tu

Hezesuze said...

mak aiii besonye bag uols...huhu

"missrivebell mumun" said...

lyna jgn men nyorok2 taw.. hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah memang berbaloi2 la beli ni...murah giler tu..