Tuesday, November 9, 2010

Pelakon Ditahan Kerana Dadah

Clue:
  • Filem menang di FFM baru2 nie - dah dapat, Evolusi KL Drift
  • Lelaki - semestinya...
  • Bekas anggota kumpulan muzik - dah dapat agak dah... tp sipi2 jer...
  • Selalu pegang watak utama dalam drama-drama tempatan - alamak, cam dah boleh teka dah...
  • Dalam filem, selalu jadi pelakon tambahan - selalu jugak die kuar dalam filem from SKOP Production nie...
Biar betul die... nampak cam budak baik jer...

9 comments:

MrS. F!zA said...

siapa??????????

.:mama dhia:. said...

ape kak??
tau ker?
takkan iqram kot??

b.O.n.d.a said...

isk...
dalam paper semalam katanya TUNANG beliau GRO kelab malam..
isyk...

sapO la yer?

Honey said...

sape yang dah tunang ??? Takkan farid kamil kut ???

syariza09 said...

saper teww??nak tau nak tau

SafaRi09 said...

dah bg klue pun aku x jupe2 gak.hahaha. saper kah jejaka ituw yek..

zue @ annaleeya said...

sape tu???? nak tau gak....

aLoNg@Na said...

jgnlah Farid Kamil...no..no..no..nehi..nehi..nehi bijahunggei...

aku agk msti si panas baran tu kn?

Hezesuze said...

adeehh farid kamil dah bertunang ke?? haaaaa ke raja farah?? huhu