Tuesday, November 16, 2010

Meraikan Kedatangan Baby Baru

 Geng Baraan Raya, salah seorang mak buyungnyer telah selamat melahirkan baby... So kami semalam n geng, p ler melawat baby Boy yang baru 5 hari...
baby tengah nenen... yg baju biru tu abah baby... hat tudung itam nie tuan punya gambo yang ai cilok ngan izin dari FBnyer... ambik berkat yer olin...
 Selamat Berpantang buat Elle....
 dan lyna telah menjadi KAK LONG dalam geng badminton nie... Ni pun tunggu 2 baby coming soon!
 me with Nurul... Nurul maybe deliver bulan 1
 All details about baby... nanti mykid die cun nombornyer... 101112-10(for selangor kan)-****
luv both of u so much ^-^

tp kan, time semalam... sungguh pedih telinga ai... masing-masing semua usik lyna... meka2 ni p ajar lyna suruh cakap 'Mama...Ayah, Lyna nak Adik'.... makan dalam oooo ayat nie, hehehhe

10 comments:

nanizamros said...

ermm mmg makan dlm oooo ayat tu.... heheheheh ;-0

fikaryna said...

hehe..betul la tuh..

bukhairiah said...

ai br nk tuju soklan tu

ZanaNordin said...

comel baby
rambut lebatnyer....

ha ha ha....takpe..anggap ajer itu satu doa...

mummy_ayu said...

tomeinya baby..no my kid dia pun tomei...

Hezesuze said...

wah nak komen ni jek..

cantik jam uols tu hehe

Liza said...

means lyna layak dpt adik baru dah ni...

BIONIC WOMEN said...

adoiii. tengok orangdapat baby tersangat ler jeles rasanya.
bilakah dhiya akan dapat adik nih..huhuhu

selamat hari raya,aidil adha

dilaOHdila said...

alyna yang comel....
rambut pendek tu macam boy ler (hehehe)

aiDieNa said...

Alamak baru nak tuju soklan yg sama.. dah sedang elok Lyna dapat adik.. hehehe.. baru sonok gado².. hehehe