Tuesday, November 30, 2010

Menantu Haji

Menantu kepada Mak Pak Mertua yang naik haji, kena dressing camni kan...hehehheee

Ni kali kedua ai pakai jubah ke ofis....

Reasonnyer ialah:
~ udah boring tengok baju kurung kat lemari tue..
~ nak nampak lain hari nie..
~ sebab ia FREEE dan Cantik!
~ Selesa giler...angin manyak masuk ma...heheh

4 comments:

.::Lynn::. said...

teringin nak pakai jubah.. tapi xde pulak org nak kasik jubah free... hehhehehe
Chantik!

.:mama dhia:. said...

kalo saye pakai jubah nanti mesti org tanyer "pregnant ker?"
hehehe...
tp jubah akak pakai tu canteek la..

Mrs. Hakim said...

my hubby nak belikan jubah utk bini dia nih, dia nak kita cuba yang lain plak.. asyik baju kurung je kan. tapi tak konfiden nak pakailah ejan.. cam pompuan pregnant jek tengok. tapi kita tengok orang yg big size lain pakai cantik jek.. cam minah arab gitu. kena plak dgn shawl gipsy, feeewit!!!

pastu mekap mata eyeliner tebal2.. perghhhh.. hot.. hot.. hehehe, kelain plak sudaa..

[-suziey-] said...

hiks..menantu haji yek..ok la tu..insyaAllah pasni menantu tu plak pegi haji.. :)