Tuesday, November 30, 2010

Bukak... Tutup... Bukak

 Salah satu xtvt lyna kat umah sekarang nie... asal balik taska jer, mesti nak bukak peti ais..
 survey ape yang boleh die makan.. hari tue, dia boleh p ambik telur ayam yg ada dalam peti tu...menjerit ai tau...risonyer kalo pecah... nanti lagi tambah pekerjaan ai kat umah tue..
tak tau...tengok ape lagik...

tp kadang2 tue saje jer die bukak peti tue... duk rapat2... agaknyer best sebab sejuk jer...
mama tauler umah kita takde ekon... camne nak pasang ekon, hari ujan sikit jer... umah sangatler sejuk... tiga2 orang tido berbungkus...ehhehe

9 comments:

Pn. Zana said...

same with Ammar lah ..duk bukak peti sejuk aje.

yg telor tu die dh pernh ambik. atur2 atas lantai..haha. tp,nsb baik x pecah..

:)

.::Lynn::. said...

aku letak telur tempat lain... kes pernah pecah... muahahhahaha

sLEEping BEauty said...

nak sejuk la tu ..
hehheee

qasehadam @ nurul said...

ok gak ye dapo umah gomen siap memang dah ade kabinet bagai ye..pangai lyna sama la ngan si qaseh tu suka la main peti sejuk..semua nak dimainnye

BIONIC WOMEN said...

anak me pun skang ni suka duk ngadap peti ais..kekadang dia buka peti ais tuh siap wat lakonan depan tuh..bercakap sengsorang..hehe

Liza said...

Bleh lak duk belek apa ada lagi nak boleh makan....hihi.. Ni sama cam perangai Liza..

Letak gate, terus tak leh masuk dapur..

eRiNsZ said...

cumill la lyna rambut gitew.. raser cam nak potong lak rmbut eisya...

syariza09 said...

sejak2 ank rajin buka tutup peti es, telo mmg letak kt luar jer

mamaqari said...

anak mamaqari pn sama..sejak pandai bukak peti ais ni satu hari 5-7 kali bukak tutp peti ais..pastu suka amik botol kicap plk tu..adoi..risau2 takut pecah je botol tu