Friday, November 12, 2010

Artis VVIP di Majlis Sambutan Hari Lahir Sultan Pahang

sumber dari email: Jom cuci mata sambil sedikit bergossip, ehhehehe
 Juliza Adzliza wif asben : Rasanya dedulu, Juliza nie pakai tudung kan... sape boleh tolong konpomkan..
 Dato' Chef Wan... Umahnyer kat Felda Sg. Koyan.. Memang besar dan cantik umahnyer...
p/s : Dari Felda Sg. Koyan ke CH, perjalananan cuma 1 jam sajer... jimat dan jalannya tak berbengkang bengkok sangat dan jalan ni jugak yg ai guna masa ai balik kedah dari kg ai... memang short cut abis!
 Datin Sofea Jane wif hubby... baju meron nie, tak kenal
 Nina Juren... Datin ke? tak pasti... nampak berisi ke tengah ngandung nie...
 Sharifah Shawati... dah makin cantik die nie... tp trademark mulutnyer yang beso tue memang tak boleh lari ler..
 DAULAT TUANKU!!!! ngan Dato' Khaty
 Dato' Shiela Majid
 Org kg keh... Tok K ngan Tok T
Dato' terima kaseyyyyyy......

9 comments:

..nOj.. said...

muka dato k dah mcm org hindustan dah tu. nape ek

eima said...

semua datuk2 datin je ek pegi ...dasat wo0o
datuk ac tak dak ke ...

.::Lynn::. said...

kuar tajuk sikit... MIL aku sebuk dok bercerita tiap2 minggu g CH ikut sg.Koyan.. jalan potong katanya

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler pasal, cam anil kapoor kan... anil kapoor versi cerah, ehhehe

::Mamalyna:: said...

eima, dato ac tengah kecut perut time nie kut...takut syarikat die tak berlesen tue terkantoi, ehhehe

::Mamalyna:: said...

lynn, a'ah, memang potong habis... org kg ejan tue pun ada tetiap minggu naik CH..

Nad @ MamaZakwan said...

dulu juliza pakai tudung..pastu tah baca kat mana die wat statement susah cari makan kalu pakai tudung tu.tu yg bukak balik..

datin nina juren rasenye tu..

datuk ac byk masalah skrg ni kot eima, hehe...

>>> eceh, cam wartawan hiburan pulak ai ni, haha! <<<

SHAZA said...

wah,banyaknya ejan menang contest.best rasanya....wat lah n3 amik gambo totally menang contest tu.mesti best kan....popia dah sampai, sedap lah.insyaallah shaza wat n3 popia tu.nnti shaza gtau k...

aiDieNa said...

Tok Tin.. Tok Tin semuanya... kita tok apa?? Hehehe..