Thursday, October 28, 2010

Tq so Much My Customer..

Milllllllllionnnnnn thanks to my customer kerana sudi beli dan sudi repeat order CRABSTICK POPIA...

FIDAH
dah kali ketiga order.... dan yang paling banyak die order ialah 31 peket... baru jer pos ari senin lepas dan dah selamat sampai ari selasa.... Fidah, tq sebab sudi order, kiranya Jabatan Kebajikan Masyarakat Melaka tue dan merasaler popia ai kan...tq2..

SUE Ibu Syawal
Sue yang tinggi dari ai nie, pun dah 3 kali order.... tq dik... walaupun ai ni dah bape kali p ke parcel E tue, tp akakmu nie still lagi lupa ofismu E bape dik...hehheeheh... pehni, ai dah tanam dalam pala dah...

ADAMNIGINA
tq so much coz beli popia ai...

ZAA
Zaa ni kawan pada Ziemah dan Gidah.... ari tue die order 21 pek... time delivery, patutnye ai p jumpa tp lyna duk meragam so asben ai jer p antar.... TQ coz ada angpau buat lyna...

HEZESUZE, TQ uolssssss.... bak katamu, popia ai berenang2 dalam kuali..hehehhe

Tq buat kengkawan ofis yang sudi order... Tq buat silent reader yang sudi order (Kak Nor, my senior yang duk kat KB)... Tq buat kengkawan ofis my asben yang sudi order (ai tau korang silent reader blog ai kan..hehehe).... dan yang paling terharu, cikgu mengajar ai sekolah rendah dedulu pun sudi order, Insya Allah, senin nie my popia akan menuju ke Cameron Highlands... Tq buat my roomate pun sama sudi order, hari senin my popia akan menaiki bot ke Langkawi...

dan my asben sudah menjadi Despatch ke Melaka untuk menghantar popia kepada ECHAH... Merasaler asben ai tue masuk UTEM yer... Sori echah, ganggu ko sibuk ngan firedrill nenoneno tue....

Dengan ini jugak, ai announce yang ai dah buat delivery ke Semenanjung Malaysia... Caj penghantaran adalah RM6, bagi 500g pertama... ai pakai Pos Laju...So sape2 nak try popia ai, bolehler order ngan ai yer... Call or Sms jer ai... utk jimat kos pos, bolehler order banyak terus... ajak2ler kengkawan order sekali, hehehee

Sabtu nie, delivery ke Suziey...... Suziey, serius tau, soalanmu itew buat ai kecut perut!

mood,
::Alhamdulillah::

4 comments:

Liza said...

Bisnes semakin maju, alhamdulillah..

Ayah Zaidi & Ummi Zayda said...

bleh saya tau cmne nak wat popia crab stik awak ye..nk order jauh sgt,saya duk jb..nk try gak cmne wwat nye..bleh share kn..thankz..

Hezesuze said...

alhammdulillah...popia uols pun sedap...stock dah abis nie...tunggu weols order ye..haha

@lfidah said...

izan..insyallah nnati kumpul ramai2 mesti kita org beli lg...mmg org ofis saya merasaler crabstick popia izan nie...