Monday, October 11, 2010

Siapakah Dia?!!

Hari jumaat lepas, time ai p klinik...ternampak kelibat manusia yang biasa yang tengok dalam citer feveret ai suatu ketika dulu... sakit ape die sampai datang klinik pjaya nie kan...
ni pandangan belakang..
ni pandangan depan.. pelakon lelaki Ezad Jasmin...

Tengok gaya jalan, cam sakit lutut jer... jalan pun terhencot2... tp mamat ni memang sempoi dan murah ngan senyuman... kat klinik tue, org duk asik tengok dier, termasukler ai kan...die asik senyum jer...

n mamat ni boleh tahan encem tengok die secara live... teringat watak die dalam citer ANAK MAMI MENANTU MAMU

9 comments:

cik paro said...

wa..bestnye dpt jmpe arts..hehehehe..
Bgusla murh dgn snyuman..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

dia memang dok sinilah...
selalu nampak kat alamannda tuuu

qasehadam @ nurul said...

errk artis ade gak gi klinik kesihatan ye..biasanye gik private je kan kalo beranak ke ape jgn arap nak jumpe kat sepital biasa nih..heheh

..nOj.. said...

tak kenal. huhuh

Ummu Sofea said...

Bakal mak mentua dia (emak Eira Syazira) tu ada stall kat food court kat alamanda (De rasa).. tu sebab dia available je kat P'jaya...

Mrs. Hakim said...

slalu benor nampak muka dia kat sini.. hahaha.. tapi ensem kan dia. aku memang suka lelaki yg golap2 camni..huhu

Nigina said...

haritu pun i jumpa dia kat alamanda...

shiemz said...

Ingat ke artis2 nie x main gomen hospital.. hehehhe....

.:mama dhia:. said...

saye suke die kak..manis jer..lg suke tengok die jd bobby dlm adnan sempit..sempoi..