Thursday, October 28, 2010

Semoga Cepat Sembuh

Pagi ini ai dikejutkan ngan berita my ofismate di masukkan ke hospital kuala lumpur semalam kerana ada ketumbuhan di otak dan akan menjalani pembedahan hari ini...

Dan yang paling merisaukan ialah, ofismate ai tue akan berkahwin lagi 3 minggu lagi.... kad kawen pun dah diedar...dia sihat jer, takde tanda2 die sakit... cuma dulu die tak pakai spek mata, skang dah pakai spek... dengar cerita, hari semalam die tak dapat melihat langsung, itu yang die pegi hospital... bila cek2, disahkan ada ketumbuhan otak... die mintak tangguh operate ngan doktor sebab nak kawen, tp doktor tak kasik, kena operate ngan kadar segera...

Semoga dia cepat sembuh...

4 comments:

..nOj.. said...

ya Allah takutnye. ngerinye wei. dia pun mesti ilang napas tekejut masa dokter ckp tu. semoga cepat sembuh

qasehadam @ nurul said...

simpatinye..hope dia tabah kalo operate tuh xape2 insyaallah dia leh kawen maksudnye kalo sanggup nikahkat hospital pon xpe..kesiannya

Hezesuze said...

aduaaii uols bab2 yang melibatkan otak nie mmg buat weols seriau ler...hope operation kawan uols tu berjalan dengan lancar dan dia bleh langsungkan perkahwinan dia...

mummy_ayu said...

ala ...siannya..harap semua akan ok...