Wednesday, October 27, 2010

Pengumuman: POPIA CRABSTICK FROZEN, FREE DELIVERY TO MELAKA

*STICKY MODE UNTIL 27.10.2010 JAM 4.00 PTG*
PENGUMUMAN:
ESOK ASBEN AI AKAN KEJE OUTSTATION KE MELAKA
Kepada Kengkawan di Melaka yang nak order CRABSTICK POPIA, boleh order sekarang yer....
Insya Allah, esok kengkawan akan dapat popia tue..
Boleh set jumpa my asben kat mane2 checkpoint...
Jika ada ape2 pertanyaan, boleh call n sms ai

13 comments:

yuzie said...

Popia crab telah selamat samapai dengan jayanya dari aras 10 ke tgkt 4..heheheheh.. tq, nyummm...nyummmm...

::Mamalyna:: said...

yuzie, hehehe...tq sebab beli dan repeat order, hehehe

::AyahLyna:: said...

aduuuhh dah jadi macam mat despatch plak nie..Hahahah

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, nak komisyen takkkkkk....nasibler engkawwwww...hehehe

::AyahLyna:: said...

yer laaa SYMP laaa...

Anonymous said...

symp tu apa???

Anonymous said...

nak tukaq anonymous tu cam na...nani ni..hehehe

::Mamalyna:: said...

nani, saya yang menurut perintah...
tukar jer kat area nak komen tue..jgn pilih anony...

bukhairiah said...

melaka kt mane?

bukhairiah said...

bukan pe, klo ai nk order, stakat sepaket nk anto ke ayer keroh segan gak...huhhu...

::Mamalyna:: said...

ummi, melaka kat jasin..

nanie said...

testing...

nanie said...

ok..ok..tau dah..hehehehe