Tuesday, October 12, 2010

Saya Yang Suka Mandi

dah besar dah tp still ada hati nak mandi dalam tab nie...
maluler mama...auwwwwww!
plz, don't take my picture again...
::disebabkan lyna suka mandi n main air, ai akan make sure pintu bilik air ditutup rapat::

7 comments:

aSmiDar said...

hehe..kuat mandi eh budak nomei ni..

.::Lynn::. said...

kalo xtutup rapat, gerenti air tu akan keluar...

eima said...

muka sebijik bapak die ... sama ...
berpotensi jd cam ayah die tinggi ...

dulu fahim cam ni gak skrg payah mandi ... huhu ...
dulu pantang sebut jom mandi ..skrg kena pusing2 ckp ckit...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sedapnyer men air ye...
kena tengok gak tu, takut curah abes shower, cam my alya.. ingatkan mandi rupenyer duk kije lain..
huhuhu, sebotol shower gel mommie kena curah.. :P

Ada Dalina said...

bgsnyaaa...
cam anak kiter berkejar nk suh mandi..huhu

~aSHa~ said...

ehehe anak aku yg dah 4 taun tu pun nak mandi dlm tab lagi bersama2 dgn adiknye...bermain berjam2...tapi aku lepaskan dlm 1/2 jam sahaja....

Sricahaya said...

sm la kak ngan umairah..kalau dah mandi susah tul nak suh masuk..terpaksa letak lelabah palsu kat bilik air..hehe