Friday, October 22, 2010

Lately Bz...Bz...Bz..

iyer... tu jer ungkapan yang boleh ai luahkan... bz...bz...bz...

Ituler hakikat yg kena terima bila bos naik pangkat dan staff lagi bertambah...

Telefon nie, rasanya satu hari boleh 50 kali berdering, sampai ai dah naik letih jawab tepon... tp kadang ada jugak mengalami situasi, 'ejan, tadi saya telefon, awak takde kat tempat'... tang ni memang rasa 'alahaii.... time ai terjonggok kat bilik, takde plak org nak cari, bila ai angkat punggung sikit jer, berpusu2 org cari'...

surat makin banyak, mesin fax plak, rasanya hari2 ai kena letak kertas.... make appointment sane sini... org datang nak jumpa boss, arahan dari boss yg nak kena disettlekan... hari rabu lepas, ai bz telefon semua cawangan pejabat kami yg ada kat malaysia nie... lebihkurang 53 cawangan... naik letih tangan ai tekan speed dial...

dan disebabkan ituler, ai tak banyak entry, tak dan nak buat...ada citer, tp tak tersempat nak bercerita... most entry pun autopublish... nak jalan blog kengkawan pun, kena laju2 jer... tu pun ai ada baca tp tak letak komen...kat umah, ai dah tak bukak tenet dah, sibuk siapkan tempahan popia plak....

Utk kengkawan, tq sudi singgah kat umah ai nie... berikan ai masa untuk jalan2 ke rumah korang...Sayang kamu semua!!!

4 comments:

eima said...

tu yg pelik entry ko makin berkurang klu tak sehari mau nye dekat 7-8....

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler pasal...tak tersempat dah ai nie...

aiDieNa said...

Wah sibuk sungguh businesswoman nie.. ok lar tu.. tandanya rezeki masyuk.. ;)

Hezesuze said...

its ok bebeh...take ur time..huhu