Monday, October 4, 2010

It's Confirm

Walaupun Lyna akan duk taska yang same lagi taun depan, tp tak semestinya kira boleh goes on jer... kami tetap kena isi borang baru dan bayar pendaftaran yang baru jugak... so ai dah isi borang pendaftaran untuk sesi 2011, dah bayar dah RM100...

Skang nie macam2 dengar citer tak elok pasal taska kan... Ya Allah, mintak dijauhkan dari perkara buruk berlaku ke atas diri anakanda kesayanganku, lyna nurfitrina

8 comments:

..nOj.. said...

tiap2 taun kena bayo pendaftaran ke? mmg cekik darah tul la taska2 ni wei. patut pendaftaran tu bayo skali je. time memula nk masuk ke taska tersebut. huh

umilia said...

yela..nape tiap2 thn kene byr pndaftaran lak..pttnye 1st time msuk je..kat tska bwh ofis aku ni takde lak kene isi borg bagai..hehehe..

.:fyzz:. said...

amin..hrp2 semua nya ok..lyna will be ok..tuh la..takkan tiap2 thn nk duit kan..cam ceti la cam nih..

::Mamalyna:: said...

nojah, tetiap tahun mintak duit wei...nak wat camne, bayo ajelah..

::Mamalyna:: said...

lia, taska nie kena bayar, tetiap kali masuk... same cam izan jugak kut coz kami taska yang same

::Mamalyna:: said...

pijot, amin..aku kalu tinggalkan lyna tue, mesti berdebar jer..harap2 die okey...

ejaMaria said...

sume taska area KL / selangor mcm tu... tiap-tiap tahun kutip yuran pendaftaran... yuran bulanan tu lain cite...

~aSHa~ said...

bahaya mempamerkan no ic di sini