Monday, October 4, 2010

Gambar Majlis Besday Lyna

Sambutan besday lyna nie dibuat time Geng JALAN-JALAN CARI MAKAN bertandang ke rumah...so senang, buat jer sekali... memang tak jemput ramai orang pun... kawan asben satu family, kawan ai satu family, dan jiran2 tp yang datang satu family jer... Alhamdulillah, semua berjalan lancar...

banner besday yang boleh dpakai banyak kali...just tukar nombor jer, hehehhee... tq buat mak ngah lyna yang sudi cari banner nie, ai dah tak cukup masa nak p carik..
besday girl... terpaku tengok kek
kek by SR... chocolate indulgence, pun mak ngah jugak yang tolong belikan
meh kita nyanyi ramai2... HEPI BESDAY TO YOU... yang syoknyer sebab lyna nyanyi same...nyanyi versi dieler...hehehe
yeayyy...mama dapat makan kek...
time ni banyak kamera tau... ai ni dah naik letih pinggang coz mendukung lyna sambil membongkok tue....
dapnyer kek ni sayang.... lyna balun makan kek nie 2 slice...
sedang menikmati kek, tu ler pasai mulut comot!!!!
ayah lyna berkata : lyna tengok kek tue, agak2 muat tak mulut ayah nak ngap semua?
tq kepada kengkawan yang beri present! suka benor dak kecik tue... asikler nak main masak2 ngan kemas 'umah kecik' die tue...hehehe

12 comments:

Adlina Husaini said...

bestnya ^_^ eh awak duk mana?

*dah tau umah ina masa hantaq popia ketam tu senang la nanti2 nak mai lagi kut2 minat nak cuba perkhidmatan salun dengan manjadiri ^_^


pemimpin tersungkur, huh biadap!

~aSHa~ said...

hepi besday lyna...tak jemput aunty pun

aSmiDar said...

mamalyna yang ekseted lebih ni..hehe
yang penting lip lap anak mami tu..huhuhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy birthday lyna..
meriah walaupun kecil2an..janji anak happy....

iCaLoVeZiE said...

happy birthday darling :D

..nOj.. said...

sedapnye kek tu. lapo plak aku neh

ejaMaria said...

best nye chocolate indulgence!!! nak sket...

Hezesuze said...

wah kek SR peberret weols tu...hehehe kalo rumah dekat dah terjah dah buffday lyna..ahakss

hepi buffday yang

mama zharfan said...

epi besday dear!!

::Mamalyna:: said...

ina, saya duduk fasa 12, presint 9... Insya Allah, ina wat sendiri ke? kiranya dalam umah ina tue ada saloon ke?

Mama AqiL said...

seleranye tengok lyna makan kek tue..psst..ko tanye mak ngah lyna..kat ner dia beli banner besday tue..please..

.:fyzz:. said...

GULPs..sedapnya kek SR..
ha ah kan.