Thursday, September 2, 2010

Semalam Menang, Ari nie Menang Lagi, Yahoooo!!!

kat blog contest ai, ai pertaruhkan gambar lyna yang ini untuk
MOMENT OF NEWBORN BABY CONTEST anjuran MRS. SIMPLICITY
dan alhamdulillah, LYNA menang hadiah saguhati... ai sangat2 suka yer... coz hadiahnyer ialah tshirt poney...

buat rania, princess alyyani, tq so much coz cabut nama lyna dan buat ALYYANI, tq so much coz anjurkan contest nie...

Tahniah buat Eda dan Danish yang menang grand prize!

boleh klik SINI untuk tengok gambar baby2 yang menang..

20 comments:

diana said...

tahniah untuk lyna..
untuk mama dia jugak la..
heheh

mama zharfan said...

congrats yer!! hadiah best tu :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

you're so lucky dear! congrats

anisalya said...

congrats!!!

fikaryna said...

mmg bertuah! tahniah yer..

Nigina said...

tahniah yer

@e_da said...

tahniah lyna.... sama2 dapat hadiah baju poney.. bestkan.. dapat baju raya

eima said...

congrats ...
rezeki bj pas raya lyna tuh ..

notti netti said...

congrats dear!!!rezeki nak raya nie...

ibu_BatRiSya @wardah said...

tahniah yer...besnyer...

::Mamalyna:: said...

diana, hehehe...cama2..

::Mamalyna:: said...

suzie, hehehe...tq...suzie lagi menang banyak!

::Mamalyna:: said...

kak mimi, toce2..hehe

::Mamalyna:: said...

anisalya, tq so much:D

::Mamalyna:: said...

fikaryna, heheh..tq dear

::Mamalyna:: said...

nigina, heheh...tq!

::Mamalyna:: said...

eda, tahniah berganda dari ai buat u ngan danish...same2 kita melaram ngan baju poney yer..

::Mamalyna:: said...

eima, hehhee..jimat duit untuk beli baju, hehe

::Mamalyna:: said...

netti, tq...tengah berdebar tunggu keputusan wallet mana yang netti beli nie, heheh

::Mamalyna:: said...

ibu batrisya, tq so much, hepi2, hehehe