Friday, September 3, 2010

Minggu Depan Dah Raya Kan...

Rasa sekejap jer bulan ramadan berlalu... Jumaat depan dah raya, kiranya kita ada tempoh seminggu lagik...

For me, persiapan semua dah okey kut... tak tauler kut2 ada nak menambah last minit, hehehhee... plan minggu nie, buat kuih raya lagi... kuih yg simple2 jer, bukan yang uli2 tepung nie, ai dah serik!hehehhee

Minggu depan ai just keje ari senin dan selasa coz ari rabu dah start cuti... petang tue balik lepih dan ari khamis balik kedah... kali ni kami nak ikut jalan baru balik kedah... coz jalan dari felda sg. koyan ke cameron sudah siap dan dengar citer, nak p sane cuma ambik masa sejam sahaja, dan turun di tapah... tp kata asben, nak turun kat simpang pulai.... sebelum nie dan sekali sahaja kami balik kedah dari kampung ai iaitu raya taun lepas, kami ikut jalan ke gua musang masuk lojing dan turun di simpang pulai... moga2 Allah permudahkan perjalanan kami..

15 comments:

eima said...

insyaallah ...
tahun nih kau tak balik kedah .. maybe awal tahun depan la ... tgu laki aku dah keja ... kang tak cukup bajet plak ....

~anna&anuar~ said...

Ameen.. mudah2an selamat akak sefamily...

mama rifQy said...

alahai..saya ct khamis je..huhu..rabu still keje!adoii

cik fiza said...

semoga perjalanan dilindungi Allah semasa pulang ke kampung :)

saya org xde kampung :)

..nOj.. said...

slamat hari raya wei. bile tah boleh nk beraya kt umh ko kan. padahal tetiap taun aku pg umh yg berhampiran ngan umh ko tu. ceh

SyidaGorjes said...

selamat bercuti!

adianiez AIDA said...

selamat beraya.
hati2 di jalan raya...

::Mamalyna:: said...

eima, fuhh... kurang satu kete coz ko tak balik sana, hehehe

::Mamalyna:: said...

anna, tq so much dik...moga kami selamat..

::Mamalyna:: said...

mama rifqy, satu hari je ke cuti? saya ambik banyak hari coz kami nie kg jauh2....

::Mamalyna:: said...

cik fiza, tq so much...amin!

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler..takde rezeki kita untuk bertemu..

::Mamalyna:: said...

syida, tq so much...

::Mamalyna:: said...

aida, tq... amin!

Fieza said...

Saya pun balik utara gak tapi umah husband kat Perak..Kedah balik raya ketiga jer..Semoga perjalanan kia selmat hendaknya..