Thursday, September 2, 2010

Ayang, Abang Menang!!!

Asben ai kan 'hantu tennis'... even ai tak suka sangat2 tp ai terpaksa redha...janganler nak komplen bab2 yang ai tak suka die main tenis tue, mau muncung dan muka ketat spanar kan...

Pehtu dalam bulan pose nie, meka buat 'game', main malam2 yang meka dah booking court... semua bersemangat waja kan... tu yang sanggup makan sikit jer time berbuka, kang pancit plak... so semalam game dah berakhir dan my asben ngan partner die johan keseluruhan... yang kelakarnya, balik malam tadi, ai dah tido nyenyak kan... sanggup tue kejut ai bitau yang die menang... ayatnyer 'ayang, abang menang'....ai? sepatah ape ai tak jawab... dah bitau time ai tido, mamai lor... cuba bitau time ai jaga, boleh jugak ai lompat2 hepi kan (ye ler tue...)

tak puas ati sebab ai tak bagi ape2 respon malam tadi, pagi nie waktu sahur, bitau lagik... tengah heppiler tue kan coz menang... kononnya nanti, pas raya ada makan2 dan sesi bagi adiah buat kat bagan lalang...boleh bawak family... ni mesti kes ambik bini masing2 kan coz redhakan meka p main n kuar umah malam2...

15 comments:

eima said...

hahaha
lawak la ayahlyna nih ..
baguih la ayahlyna mamalyna ..nk jugak bersukan..dr membuta kat umah ...sehat ckit badan.. stamina pun kuat...ko pun suka ...kikiki

Adlina Husaini said...

she so beautiful ^_^

salam ziarah..

aSmiDar said...

alaaahai..laki bini same bertuah..hihi

Wansteddy Tales said...

tengah semngat tu bagilah can dia happy >< pe kata joget gerudi secara kombo bersama Lyna raikan ayahnya :)

umilia said...

tu sbb dia mng hamper je kan..cube klu dia mng wit..msti ko bgn gak dia kjut kan..hahahaha...tahniah..

mamalieyna said...

alahai ciannye en hubby..hikhik...harus la dia excited, menang game weeh..^_^

adianiez AIDA said...

husben aida pun giler tennis. bukan setakat main secara lahiriah, game tennis kat ps2 / phone pun dia addicted!!!

::Mamalyna:: said...

eima, kadang tue ai makan ati jugak, asik bersukan jer, hehhee.. ai penat jaga lyna tau time die p main tue... no rest for me, huhuhu

::Mamalyna:: said...

adlina, tq..

::Mamalyna:: said...

asmidar, hehehe...rejeki... walau ai redha dalam paksa, nasib baik die menang..

::Mamalyna:: said...

wan, hehhee...kalo ai ngan lyna joget gerudi, terus asben ai pencen main tenis kut, heheh

::Mamalyna:: said...

lia, kalo die menang duit, aku celik mata ambik duit n tido balik, ehhehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, tu ler pasal... excited, 2 kali bitau ai, ehhehe

::Mamalyna:: said...

aida, iye ker... so tauler nasib ejan camne yer...hehehe

.:fyzz:. said...

cayalah helmi ..ko kim salam tahniah kt dier yer..:)