Wednesday, August 4, 2010

Tak Tau Nak Makan Ape:(

Ai lately nie diserang penyakit 'TAK TAU NAK MAKAN APE!'... dah boring ngan menu yang same2 jer kat kafe... kalo malam plak, kat umah, tak tau nak masak lauk ape...

Hari2 makan nasik pun boring jugak... bukan cam nojah tue, hari2 kalau tak makan nasik, tak bleh, hehehehe

Cam hari nie, lunch tadi ai tak makan, coz tak tau nak makan ape, so ai just minum air masak jer... Semalam, nak abiskan satu pinggan nasik tue, paksa asben suruh makan sikit, coz nak buang nasik tue cam sayang plak...

ehhh...jgn buat spekulasi ai yang ai mengandung... takkkkk, adik lyna belum jadik lagi yer, hehehe...

ni malam pun tak tau nak makan ape... lauk telur masak kicap tu pun masih ada lagi... mungkin ai diserang simptom2 bulan ramadhan nie kut...

6 comments:

~Miss Sukasih~ said...

hehehehe...biase la tu...demam ramadhan...=)praktis dulu...hehehe..jgn la x makan nanti perut masuk angin...pastu mest sakit kepala...=)

~Miss Sukasih~ said...
This comment has been removed by the author.
..nOj.. said...

aku mlm ni mcm nk mkn roti canai je. dr smlm dh ekceli. tgk la kalo ade sokongan kang, mayb mkn roti canai jela kot

eima said...

aku dah lama tatau nk mkn pe ... boring la ... asek makan mende yg sama je ... mcd pun aku dah boring asal tghari aku asek terjah mcd je ...fastfood alin pun sama ...
tak mkn kurus kang aku ...
nk mkn laksa mls nk kopek ikan .. boring ..boring..

ko dah jangkit penyakit mls masak aku nih ....
tp faktor bln pose pun sama ... aku pun dah ilang selera melantak aku tuh

[-suziey-] said...

haih kronik ni sakit ni..ekekeke:D

Hezesuze said...

ishh weols lak xtau nak masak ape tau...ari2 ada tempahan catering smpai naik jemu weols masak huhu

ujung2 makan luar sajork...mihahaha