Monday, August 2, 2010

Tahniah My Boss!!

Pagi2 tadi lagi, dah ada citer yang menyeronokkan... My bos dinaikkan pangkat ke JUSA C (org keje gomen, mesti tau kan pangkat2 nie)... Tahniah buat beliau... ai dah siap taip mesej tp tak bleh send lagi coz minggu nie die di London... tunggu petang2 sikit baru send... harap2 tepon die roaming..

Oleh sebab die naik pangkat dan akan pindah bilik, tadi ada pegawai admin singgah tempat ai dan tanya sama ada my bos nak bawak PA (ai ler tue) atau die nak pakai PA baru... so tak tau resultnyer lagi... ape yang ai tau skang, ai dalam dilema

first,
tak tau situasi ai... sama ada my bos bawak ai atau tak

second,
jika die tak bawak, sape bos baru ai? Semuanya masih tanda tanya tp bayang2 org tue cam dah tau dah...

Gelisah plak bila mengenangkan nasib diri.... so tunggu ajelah!

6 comments:

eima said...
This comment has been removed by the author.
YanaNuar said...

Sabor aje la yek...harapnya bos lama awak tu bawak ler awak skali hikhik..

Datang nak ucap mekasih ni..sebab awak sudi inform yang saya menang GA kat SimplyStyleShop tuh...macih banyak ek..jasamu totap ku kenang =D

eima said...

klu die bw alhamdulillah naik lagi elaun ko .... RM 30 yeay ...
klu tak bw ... jg boss baru ...
klu dah tau bygan tu ... risao..riso ..klu baik seronok klu tak ... tukar bhg.
hahah

cam aku nih pengarah dah nk bersara ... bakal pengarah baru ..baru je bg peg. die meninggal sakit jantung dan die juga my xboss .... oh tidak ...

mana ade kosong bg le tau aku ... aku nk tukar ... sebelum aku ditukarkan .. biar la aku tukarkan diri aku ...

eima said...

yana ...
mamalyna nih mmg slalu inform org ...
baguih die nih ...

jasa mu aku kenang jugak ...ejan....
ade 2-3 ko bgtau aku ... hehe

TQ ...

SyidaGorjes said...

alamak, mamalyna keje gomen.maapla kalau ada n3 kita yang tak sedap di dengar oleh pekerja gomen.maap sekali lagi.=)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

biasanya kalau bos suka kita, dia mesti bawak kita. dun wori ok..