Wednesday, August 18, 2010

Sudah Boring Bersahur Makan Nasik?! Meh kita Cuba menu lain...

Hari2 tala makan nasik, boring jugak kan... nak2 time sahur yang kita cam makan so so jer...
Akhirnya pagi tadi ai sahur makan meggi jer... harap2 bertahan di dalam perut ai dalam tempoh sehari berpose hari ini... sedapnyer hirup kuah panas2 masam tadik...nyum3...

Ai kalu makan megi mesti perah limau...coz ai suka hirup kuah masam2, hehehe

16 comments:

eima said...

sedap kan ... sama la cam aku slalu perah limau dalam megi ayam pastu bubuh cili padi 2 biji ...sedap !!

MRS. K said...

kang kui 10 lapo balik! hehehehe

umilia said...

tula..ms mkn mmg knyg..tp sat je da lapo blk..utk aku yg bebadan 3 ni mmg tak lehla..kene mkn berat skit..hehehehe..

Nurzairul Isma said...

sedapnye megi... teringin pulak.. hehehe..

..nOj.. said...

kalo aku mkn megi ni, skang mesti dh lapo. hehehe. wei camne pun aku tetap nk pakse diri mkn nasik. nasik je yg leh menyebabkan tak kebuluran sampai petang

EiJa ZaQuaN said...

mkn megi pun mmg sedap pe..tgk gmbr megi ni terus eija teringin nak makan megi pulak ni..hehehe..

mamalieyna said...

SEMPOINYE SAHUR..LG BEST GINI EH..HEHE..HRP BERTHN SAMPAI PTG! KALAU EINA MAYBE TAK TAHAN..HUHU..

Hezesuze said...

takat nie xperrnah lagik bsahur ngna maggie huhu

tapi weols selalu berbuka kuih muih jek sahur baru makan nasi....ngeee

::Mamalyna:: said...

eima, samaler kita...ai tak bape lalu sangat kalo makan megi cenggitu, coz bila maggi kembang, nanti cepat muak...

::Mamalyna:: said...

mrs.k, fuh...fuh...harap2 tak macam tue, hehehe

::Mamalyna:: said...

lia, hehehe... ko kena makan lebih wei..

::Mamalyna:: said...

Nur, hehhee...time2 camni, megi pun memang sedap...hehhe

::Mamalyna:: said...

nojah, perot ko tue lain... perut makan banyak, hehehe

::Mamalyna:: said...

Eija, hehehehe... time ni, megi pun sodap tau!

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hahahaa... ni cuba bertahan nie..

::Mamalyna:: said...

heze, kami bukak pose ngan nasik..tu yg boring jugak nak makan nasik...heheh