Friday, August 13, 2010

Si Comel Kembar

ape yang same antara 2 budak comel putih melepak ni?
ni daryn, nojah doter
ni iris, mummy ayu doter

Kecik2 sudah pakai baju kelawar maaa....hehehhee... Kisahnya ari tu meka pesan, so ai tolong belikan jer... riso jugak takut tak suit ngan meka sebab patern die lain sikit dari lyna...

Alhamdulillah, telah selamat sampai semuanya kat mummy masing2... So cute kan!!!

mummy daryn n mummy iris, ai ambik gambo anak u all yer...

7 comments:

..nOj.. said...

sama ke ni wei. hehehe. pesai si iris tu rambut dia panjang rambut si daryn tu dh la sket, pendek plak tu

Hezesuze said...

wah cantiknye dia pakai baju kelawor....anak weols xsuka lak....huhu

Ya ALya said...

wah menarik ni.....cam momel je kan....boleh tak nak kirim gak....anak ya umur 3tahun,tapi badan cenonet je....

TeacherNunu said...

comel comel.tak sabar nak nuggu anak saya besar mcm tuh.leh belikan hehehe

Anonymous said...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

mama_umar_maryam said...

samelah,xsaba jugak nk berkelawar sedondon dgn maryam ;p

eima said...

cantek ...
pandai mamalyna pilih .. hehe

gegirl tu pun comey pakai cuftan