Thursday, August 26, 2010

Lagu Feveret Lyna

buat masa ni, lyna amat2 suka layan lagu..
NOBODY (Wonder Girl) -
siap buat gerak2 tangan

NOKTAH CINTA (Hafiz AF) -
dah follow irama lagu nie

INILAH CINTA (Akim AF) -
part paling die suka, yang akim nak cakap tak bleh tue, lyna mesti buat mmmmuah

JAHAT (Stacy)
buat aksi2 tangan pusing2

WAKA WAKA (Shakira)
ringtone phone kami lagu nie, hehhehe

SEPOHON KAYU
baru jadi feveret coz mama die layan citer 'Geng Surau', mesti angguk-angguk kepala

setakat niler, esok lusa lyna tue tambahler lagu feveret die..

7 comments:

eima said...

fahim suka lagu HSM kat disney channel ...
siap nyanyi ... ♪♫Na...Na...Na..♪♫

diorg nih dah pandai kan ...
aku rasa lyna cam fahim suka yg rancak²...

.::Lynn::. said...

lepas ni lyna nyanyi lagu raya pulak...

Tiya said...

eh kak, lyna da bsr.. hehehe..

~silent reader~

::Mamalyna:: said...

eima, lyna nie camtuler...macam2 lagu die layan, anak kita serupa, hehehe

::Mamalyna:: said...

lyn, taska die theme hari raya minggu nie.. pehni kalo dengar lagu raya, konpom berjoget kut..

::Mamalyna:: said...

tiya, dah besar dah cik lyna tue..bulan nie 2 tahun dah... tq jadi silent reader blog akak yang picisan nie, hehehe

::Mamalyna:: said...

tiya, dah besar dah cik lyna tue..bulan nie 2 tahun dah... tq jadi silent reader blog akak yang picisan nie, hehehe