Monday, August 9, 2010

COFFE VILLAGE CAFE

Port makan yang baru... lokasi di belakang PICC, area kg limau manis... tp kalu korang nak tanya lebih2 pasal jalan p sane, ai serender, otak ai tak dapat lagi nak tangkap jalan nak p sana...hehehhe
customer cilik berbaju otomen
tempat nie best, serve makanan pun pinggan mangkuk ada classler... pehtu ada kolam mancing... serve pun cepat jugak...
tak clear sangat gambo depan kedai tue...ni nama kedai yang amat2 clear..
air kami order, nescafe tarik for me dan apple asam boi, my asben, yang nie air die memang sedap gilerrrr....manis2 masam, so yummmy!!
untuk cik lyna, sosej= RM6... kiranya sebatang sosej tue regenya singgit...
ai ngan asben, DEEP FRIED CHICKEN CHOP = RM13... chicken chop ni memang mahal tp ayam die besar gilerrrrrr.... kami siap tapau satu plate nie, memang tak terabis nak makannyer....fries pun banyak...

tempatnyer dekat jer dari umah ai, adaler dalam 8 minit, dah bleh sampai dah...

11 comments:

diana said...

nampak sedap..
tetibe jadi lapar..
ish..tak boleh ni..
saye tengah mengawal
selera..
haha..(nanti ko ayam..abis posa nanti aku keja kan ko)

Me_Lina said...

ney yg nmpk dr tepi highway nak ke KLIA kan? siap ada kolam mancing...
wah boleh la singgah... tiap2 mgu bila g KLIA... sure toleh tgk kedai tu... ehheheheh

Mrs. Hakim said...

IJAN,
aku tak kira.. aku nak kau bagi direction gi sana before 4.30 petang nih. kalu adik aku tak jadi order dominos kerana nak kejarkan dapat free sekeping pizza yg tamat hari ni, boleh la aku gi cofee village nih. aku sangat teruja tengok sosej dia.. hahaha.. sangat nafsu di situkan. padahal kat rumah ada jer lagi sebungkus sosej tak berusik lagi.. goreng/bakar lah sendiri gamaknya kan.. nakkkk jugak gi tempat ni.. huhuhu~

MRS. K said...

port feberet i dan kawan opis utk lunch hour! dekat ngan umah nenek metua i.. huhuhuh

..nOj.. said...

ah tidakkkkk sedapnye.

wei abes ke lyna mkn 6 ketul sosej tu. kemain byk

umilia said...

ha..ko kene bg direction gak kat aku..aku nak tau gak tmptnye..kat ptrjya ni ssh nak cr tmpt mkn yg best tau..

eima said...

wahh best .. bleh la try buka posa kat ctu ...

best la lyna nih .. pandai mkn ...

aku mama chami said...

hahaha..tau sangat tempat ni..ada kolam pancing kan. husband sy slalu lepak nih..siap ada orang karaoke kan..

qasehadam @ nurul said...

nyummm..air apple tu org panggil calamansi kan..adek ku selalu wat jus gitu blend epal ijau pehtu campur asam boi.jus epal ijau campur susu pun sedap gak.

Mama AqiL said...

asal aku tak tau kewujudan cafe nie...isshh..harus ajak hubby terjah nie..nampak sedap air asam boi tue wei..

syawalsimpsons said...

MEMANG BEST PUN MAKAN KAT SINI...PEHHH MELELEH MAKAN KAT SINI///NAK MAKAN LAGI LA KAT SINI