Monday, August 23, 2010

Bila Dapat Sample Free, Ai Sukerrrr...

ari tue ai ada isi form mintak sample dari MAGGI... isi jer borang yang mudah tue kan.. rasanya dah lama dah... di satu malam, asben ai cek postbox dan dapat satu envelop... tp yang tak tahannyer bila die bukak envelop tue, die boleh tanya ai 'ayang menang contest ape plak nie, semua barangan maggi'.... chitttt! boleh tanya ai camtu, perli ai ke?!!!

Punyaler dah lama, ai pun dah lupa dah... so iniler barangan free tersebut
~ 1 peket perencah nasik goreng kampung ala warung klung kleng klung kleng
~ 2 peket sos masakan serba guna
~ 1 paket kecik kiub pati ayam
~ 1 paket kecik kiub tom yam
~ 1 paket kecik kiub pati bilis

barang2 free, memang ai sukerrrrr, hehehhee

15 comments:

Gieyana said...

bestnyer..pasni leh ler klang kleng klung kan...hehehe

Nigina said...

wahh bestnya...

::Mamalyna:: said...

gie, hehehe..klung kleng bising kat dapur yer..

::Mamalyna:: said...

Nigina, barang free, memang ai suker, hehehe

Adyshariz said...

brg free mmg best..kan..kan

Adlina Husaini said...

bestnya nak masak guna benda free ^_^

BIONIC WOMEN said...

saya pun suka barang freee..hehe
kalau guna barang free mesti masak ag best..kalau pasni beli semula dah ase lain..hahaha

Sidratul Muntaha said...

bestnya..
senanglah nak memasak nnti.
nak2 cube ayam,tomyam,ikan bilis tu tu...

~ana~ said...

waaaa....best nya dpt brg free...

suker....:)

.::Lynn::. said...

waaaaa.... barang free... i like

..nOj.. said...

ai pun suka jugak. sedapnye aku tgk gambar nasik goreng kampung tu wei.

aSmiDar said...

wah..bestnyer dapat barang pree..hehehe

Mama Balqis said...

me pun dapat jugak...dah abis guna semuanya....perecah nasi goreng ala warung tu sedap la jugak...

Hezesuze said...

wah dpt brg free tu...

weols pun dpt pad free...ahakss!!

wany said...

wah.. best2.. nk juga..