Monday, July 12, 2010

Posing Maut by Lyna

Lyna skang nie kan giler posing... pantang kata 'posing' jer, meluru ambik kamera n watler aksi macam2 kan... ni antara aksi feveret die... baring n tongkat dagu...

tongkat dagu sambil tekan pp kuat.... sudahnya, abis pp tembam terpenyek...hehehetime ni posing yang same cuma mata pandang atas..
yang nie pose menggoda mamalyna, amacam CANTIK TAK?!!!!!

citer pasal Cantik Tak! malam nie ada program host by Eric Leong, nama program tue Cantik Tak... lebih kurang cam casa impian jer, cuma kali ni pakai trademark yang die selalu cakap bila makeover rumah orang kan... Pandai jer Astro nie kan, cam tau2 jer, org dah nak raya nie, mulaler kuar program deko2 bagai...



24 comments:

fikaryna said...

laike mama like doter..huhu..

::Mamalyna:: said...

fikaryna, hehhee...of course! penat ai training lyna tau..hehe

mamalieyna said...

ala lyna pandai ye...tiru mama eh..hehe..

..nOj.. said...

ceh aku tau dh mesti ko yg mengajo ni. abes la lyna byk lg ajaran mama lyna ni nanti

MrS. F!zA said...

mana tak tumpahnya kuah kalo tak ke nasi.. kekeke

eima said...

comey lyna.. pandai nye ...
asek berpossing je ..
talented tuh .. try br pi screen test ke ... agency model kanak² manatau leh jd model pakaian kanak² jd la ....glemer tuh ...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betui tu. eric kan suka guna perkataan tuh.

tantekkkkk..:-)

*Miss Geli^ said...

suka takk suka takk???


cantik takk...cantik takkkk!!

tipikal!!
hahahha

mrs zach said...

kak...ai paling berkenan gambo yang last sekali tu..ihiks..memang tok guru lyna

Zaidah said...

NIE MAMA IKUT LYNA ATAU LYNA YANG IKUT MAMA NIE....HEHE

qasehadam @ nurul said...

la eric ade program baru lagi ke..napa tak tau idak buleh anto borg dh lama tunggu dia make over umah dn nih

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hahaha.. puas maknyer training tau, hehe

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...terkantoi sudah! lyna pun follow jer ape yang aku suruh die buat...nak wat camne?

::Mamalyna:: said...

fiza, bleh tumpah kat tempat lain tau... roti canai kuah banjir satu, heheh

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler, ntah kat mane ai nak carik... sesenang, ai iklan kat blog ai je lah bleh... tajuk entry, 'SAPE NAK BUAT ANAK AI JADIK MODEL'..

[-suziey-] said...

waaa mak borek ank rintik nih...kaki posing yek..hehe..

MRS. K said...

tomel nye mak lyna!

::Mamalyna:: said...

rose, tu ler.. kadang die yg lebih suka dari peserta kan..hehe

::Mamalyna:: said...

nogha, ha tu ler, die sokmo cakap...ayat ko camne plak? GELI TAKKKK!! hhehehe

::Mamalyna:: said...

mrs zach, hehehe...tu baru sikit dik non, manyak lagik aksi yang akak nak ajar cik lyna, hehhe

::Mamalyna:: said...

zaidah, hehehe... sama2 naik, maknyer ajak sikit jer...anak yang sokmo ikut, hehe

::Mamalyna:: said...

nurul, malam nie program tue, jom kita terpacak depan tv..hehe

::Mamalyna:: said...

suziey, hehehe... posing depan anak jer, pehtu anak teruskan, hehee

::Mamalyna:: said...

mrs. k, ai like ur statement, ahaks!