Friday, July 16, 2010

Pampers...Pampers... Dua Singgit!!!

Sape nak beli pampers... Lyna tengah jual nie...hehehhee...
Nak beli, 2 singgit (sila cakap cam mail upin ipin tue)
Geram ngan lyna time nie, asik punggah pampers ke hulu ke hilir, last2 letak dalam basikal dan tangkap gambo die... bila dah nampak kami nak tangkap gambo die, ape lagi, mulaler posing macam2, hehehhe sori, lyna cekci:D

12 comments:

zahira said...

sama la kite...my son pon pakai drypers wee wee...tp utk mlm & jln2 i pakaikan drypantz...

..nOj.. said...

nape seksi sgt ni. ni dh kira eksplotasi kanak2 ni. hahaha

qasehadam @ nurul said...

lyna nampak besar dan tinggi tapi pakai saiz L ye..huhu anakku pakai saiz XL walaupon dia jenis kemetot yg bambam

Fieza79 said...

leh jd model iklan pampers ni..dh sesoai sgt tu...

eima said...

tgk bapak die la nurul .. tinggi mana ....

sama la ngan fahim.........

seswai sgt .. klu ade kontes drypes ..bleh petaruh gambo nih ... kompom menang

::Mamalyna:: said...

zahira, lyna cuma pakai pampers brand drypers,petpet dan fitti jer... dah try pakai drypantz tp lyna cam gatal kat pinggang tue..

::Mamalyna:: said...

nojah, ko nie kroni benbon ke?blueeekkk!

umialya said...

ish mama ni, terseksi lak lyna.. huhu

::Mamalyna:: said...

nurul, setakat ni lyna bleh pakai saiz L lagi, tp rasanya bulan depan dah kena ganti ke XL plak, heheh

::Mamalyna:: said...

bleh2, mamanya suka kalo org nak jadikan anak model, heheh

::Mamalyna:: said...

eima, shhhh..ai nak masuk contest drypers nie, heheh

::Mamalyna:: said...

umialya, cekci tu... abang shafik tak bleh tengok ai tau!heheh