Monday, July 19, 2010

Nasik Ayam Sempoi

Lokasi : Food Court Sungai Ramal, Kajang
Ini Nasik Ayam feveret kami... memang sedap!

Tengahari pun die dah start jual dah.... Pada kami, ni ler nasik ayam yg terbaik kami penah makan... tiap kali kami p beli, memang ramai jugak yang beli makan kat food court nie dan ada jugak yang tapau...

Bagi warga putrajaya, senang jer nak cari food court nie, kuar jer bulatan kat spital serdang tue, pehtu jalan straight jer.... foodcourt ni terletak di sebelah kiri.... Sape penah makan WILLY SATE? Kedai nasik ayam nie, sebelah kedai WILLY SATE...

Kalo tanya MEL, konpom die sangat2 tau, hehehhe

20 comments:

~anna&anuar~ said...

nape sume org ckp pasal mkn?? aku lapoooooooooooo.....mencik laa...

syawalsimpsons said...

tengahari ni gak nak g

ummiaqeef said...

saya tau..say tau..mmg sedap nasi ayam tu..sate willy tu pun sedap..besar² dagingnye..hihi...

MRS. K said...

dulu masa dok kuates slalu jugak pi sini.. skang nan ado la..

Mrs. Hakim said...

uhuk uhuk.. patutlah aku tersedak terbatuk², ropanya ada yang nyebut nama aku di sini... hahaha

eh,
i ♥ sate willy .... gitu!

qasehadam @ nurul said...

heheh tak jauh dah ngan umahku tu jln straight masuk tol sg ramai B xjauh la dr rumahku..selalu gak beli kat sini..satay willi memang terbaik sebab tak liat kalo org kg mai mmg bawa sini kalo nk mkn satay.selalu mkn kuewteow utara atau char kuew teow..nyum2

..nOj.. said...

aku nk nasik ayam berempah berapi tau. sedapnye. wei dia bungkus pakai bekas clear tu ke wei

maisarah said...

aku 2 kali buat nasi ayam weekend baru ni...tapi tak la sedap..ehehhe

[-suziey-] said...

waaa nama kedai mmg sempoi..hehe...willy sate? mcm adegan repit plaks..hiks:p

::Mamalyna:: said...

anna, hahaha...sabo2..

::Mamalyna:: said...

ibusyawal, haaa pegi, senang jer nak pegi tue... nanti dah makan, sila komen yer..

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, heheh...nasib baik ada org menyokong kata sedap, willy sate tue best kan... akak dah tak pandang dah sate samuri..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, ye ler...kat nilai sane, lagi havoc kan..ehhehe

::Mamalyna:: said...

mel, hahaha... ai dah lama tak makan willy sate tue, coz tak larat nak tunggu, org ramai sangat, hehehhe

::Mamalyna:: said...

nurul, sate tue mmg sedap kan... tp char kuey teow pulau mutiara tue dah takde dah.. sup pun sedap!

::Mamalyna:: said...

nojah, dulu regenya rm4.00 bungkus pakai polistrien jer..skang naik rm4.50 coz die pakai bekas plastik tu, heheh

::Mamalyna:: said...

maisarah, buat nasik ayam sendiri, lagi puas hati, nak letak ayam banyak pun, tak kena charge, hehehe... dah lama tak buat nasik ayam nie

::Mamalyna:: said...

suziey, ai pun cam u jugak dulu, nama willy cam adegan motor tue kan..

iera me casa........ said...

nama nasi ayam pun dah sempoi..sahih sedap kan akak

::Mamalyna:: said...

eira, heheh...memang sedap!