Monday, July 26, 2010

Me @ Home!

Ai ada kat umah!
HOME SWEET HOME

Mood Happy coz lyna dalam masa cuti 2 hari ni, dah banyak cakap,heheheh
Tak sabar nak tunggu die banyak cakap! mau letih den melayannya...hehehehe

5 comments:

..nOj.. said...

heheheh. tunggu la sket masa lg wei. tgh nk tdo pun dia sibuk membebel. letih la nk layan

~aSHa~ said...

nape kat umah?

bukhairiah said...

same la ngan diena...setiap hr de je pkataan br y dia sebut...dia slaloo gaduh cakap ngan abg dia..

Lina Rahim said...

ha..pasni kena get ready la dengan segala bualan si kecil..ye la, budak kecil excited bila da pandai sesuatu..boleh juga ajar dia membaca..haha..bestnya..

diana said...

anak saye banyak sangat cakap..
dulu kuat nangis..
dah besar banyak cakap lak..
tak benti2 lak tu..
tido baru senyap..
cakap pulak kuat2..