Friday, July 30, 2010

Lunch Hour Punya XTVT

Plannya nak kuar ngan kengkawan DSS, baru tanya 2 org, dua2 tak bleh, so cancel jer...so balik umah thari nie...

Ingat balik umah rilek2? no...no..no... ada keje menanti...
first, lipat baju lyna yang bertimbun tue...
second, iron baju asben
third, sapu sampah n kemas umah
last, kut2 ada masa lebih, rehat2 n baring2...

Tetiba insang hati nak handbeg baru, bleh tak?

10 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

takde pun ko tanya aku...tak pe...tak pe...

..nOj.. said...

beh nye. nk balik gak. nk kemas umh benci la umh sepah gile

bukhairiah said...

first time hr nie dgr insang tekak n insang hati...huhuhu

shidasyakirin said...

btl² ibu berkerjaya yg produktif nie :)

SyidaGorjes said...

kat hati ada insang ke?confused.

::Mamalyna:: said...

izan, aku tanya nogha n anum, dah meka takbleh p, aku takdelah tanya ko..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku pun disebabkan benci tengok umah bersepah, gigih balik kemas tau...kalau ikutkan ati, nak jer pegi parkson beli beg..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, sesuka ati jer tulis insang2 tue..heheh

::Mamalyna:: said...

syida, bukan produktif..dah jadi multitasking mother, hehee

::Mamalyna:: said...

syida, hhehehe...iye jugak yek..bantai ajelah..