Tuesday, July 27, 2010

Lemau Sungguh Hari Ini..

Ini Serius!
Hari ini ai sungguh lemau..
nak update blog pun tak lalu..
nak angkat jari jemari tekan keyboard pun tak lalu..
Ambik mood dulu
Insya Allah, esok akan ada special entry dari ai yer..
TUNGGU...

8 comments:

qasehadam @ nurul said...

ntahnye semua org pun lemau je rasenye...

[-suziey-] said...

masuk angin ke? mcm biskut plak lemau2..hiks;D

~aSHa~ said...

aku pun lemau dan lemah ni...serius..tak sihat badan je..ramai gak gitu rasanye...

eima said...

mana entry GA nih .. br nk join tadi ..dah ketar tgn ..hahaha

ko pesal lemau nih ... byk keja ke ... aku tgh boring nih .. nk join ga pun xde mood .. haha

Me_Lina said...

nmpk kt reading list ada entry GA - ketuk2 lina ke apa td... tp bila click... entry corupt lak... page not found... hehehehhe...

@e_da said...

betul... kdg2 kena tunggu mood baru boleh menulis... take a rest mamalyna...

'NuReeN' said...

dah xcited nk msk GA td.. ;)

aiDieNa said...

Lemau..?? Kena makan limau banyak².. kasik buang sumer angin² sesat.. hahah.. ;)