Monday, July 19, 2010

I'm Fasting Today!!!

cewahhh... pepagi senin ai speaking plak kan... saje ambik mood, maklumler monday bluessssss....

Hari ini sambung balik ganti pose, tolak hari ini, balance 2 hari lagi... cadangnyer nak direct 3 hari ini... Insya Allah...

Hari sabtu, jalan2 p JJ Cheras Selatan, nampak Pejabat Pos buka, so ai nak beli setem, wat simpanan... dan baru ai tau bahawa sekarang nie URUSAN POS SURAT MENYURAT ADALAH 60 SEN... korang dah tau ker? ai baru jer tau, hehhehee...

Semalam, just p care4, beli barang keperluan umah, susu dan pampers lyna... lyna skang ai dah tukar, pakai pampers saiz XL... kan lyna sudah chubby:D

my asben plak, ari ini dan esok, p kursus kat damansara, start hari rabu hingga jumaat, outstation ke Melaka... Minggu ni ada kenduri kawen sepupu kat dewan presint 9... so org kedah turun mai kl ari khamis malam...

8 comments:

fikaryna said...

ryna pun pose..pun baki lagi 2 hari tolak hari nih..moga2 di awal kehamilan nih baby bg kerjasama baik..sbb masa dah duntuk..hehe..

qasehadam @ nurul said...

beli setem tuk pos kad raya kah..huhu

..nOj.. said...

aku tau. sbb aku tgk berita. heheh. 2-3 minggu lepas ade dlm buletin utama. katenye pos malaysia tak penah naik kan rege setem sejak pos malaysia ujud. sedih kan

::Mamalyna:: said...

ryna, semoga pose kita berjaya, cik baby, duduk diam2 dalam peyut mama tau...jgn kasik mama muntah, hehe

::Mamalyna:: said...

nurul, hehhe...untuk masuk contest! hehhehe

::Mamalyna:: said...

nojah, iye ker...aku nie time berita, mesti kat dapur, cian aku, tak tau berita...hehehe..

mummy_ayu said...

selamat berposa....!!!

::Mamalyna:: said...

mummy ayu, tq so much:D