Tuesday, July 6, 2010

I'm Back..

Hari ini baru ai naik ofis.... Kisahnyer semalam ai MC, sakit kepala lorrr... salah tido! Daripada ai cam seksa jer time keje, baik ai MC.... tp MC tue pun bukannya ai duk rilek n melepak jer kat umah... tp still wat keje umah... Lyna plak tak hantar ke taska...

Lyna plak, memang kulit sensitif... kena geget ngan nyamuk, terus jadi bengkak dan berair...pehtu tinggal parut itam jer... yang buat ai runsing tue, ada sekali die kena geget kat are buku lali... cam biasa, bengkak dan ai sapu minyak... tp bengkak tue tak surut, jadi cam nanah plak... risonyer, pehtu bila die pakai kasut... kenaler kasut kat area tue kan, menangisler sambil merengek n cakap...pedih, pedih... tu yg bawak lyna ke klinik semalam, kena inject sekali... harap2 cepatler baik...

Sape tau yek, nak letak ape nak ilangkan parut? Mederma ke?

7 comments:

umialya said...

mgkn leh cuba krim vit.E

Fieza79 said...

mederma tu pon ok kot...tp utk bdk sesoai ke...tp if owg dewasa ok cpt je ilang parut..

..nOj.. said...

ade 1 sabun tuk kulit sensitif. daryn pakai dh separuh taun. dulu kulit dia senang kena gigit nyamuk, senang melecet, slalu gatal2 (ni akibat terlalu byk minum soya n fresh milk masa ngandung ye). skang ni dh ok dh takde dh masalah tersebut. parut2 baby dlu pn dh ilang dh. nanti aku tunjuk sabun tu.

qasehadam @ nurul said...

nape tak sapu mopiko ke apetah..

::Mamalyna:: said...

umialya, tu ler..sapu jugak tp tak ok pun..

::Mamalyna:: said...

fieza, tu ler, tau pasal mederma tue, cepat ilang parut tp rege mahal sikit kan..

::Mamalyna:: said...

nojah, cepat tunjuk sabun tue...aku nak..