Friday, July 9, 2010

Ferrari Sape Ni?

Time sampai ofis tadi, asben park belakang kete ferrari nie... Waaaaaa, ferrari tue? Sape punya? Punyaler dah kaya kan, enjin kete nie die tak tutup pun, just park kat tepi jalan nie jer... maybe die p bank yg ada kat bawah ofis ai nie...
Mungkin ada kut security kete nie even tak tutup enjin kete tp kete tak bleh dicuri, mana nak tau kan... ai ni pakai kete buatan malaysia jer, huhuhuhu

4 comments:

MrS. F!zA said...

ai pon kete msia je.. pheww!

eima said...

keta korg ber2 kan sama ...

aku buatan mesia je..huhu... buatan rawang lagi .. huhu

::Mamalyna:: said...

fiza, idup persona yang but besar itu..heheh

::Mamalyna:: said...

eima, rawang ke? bukan tanjung malim ke?hehehe