Thursday, July 1, 2010

Bleh Tak Jgn Ada Sifat Pentingkan Diri Sendiri..

Kebiasaan ai n asben bila petang, time ambik lyna kat taska tue, kami berhenti kat tepi bukit kecik, coz taska lyna nie kat kawasan perumahan, jika kete mak ayah berpusu masuk ambik anak, memang akan jadi sesak ler...mana yang kete nak masuk n kete nak kuar... melainkan jika hujan, so kami akan bawak kete masuk n ambik depan taska...

So semalam ujan kan, so ai drive masukler kat taska, sekali nak ambik lyna, tengok ada satu kete wira park cenggini... Depan taska lyna tue, bleh 2 kete sekali park, jika park straight...ni die part melintang n senget cenggitu... memang tak bleh masuk... Dekat 5 minit ai tunggu...dan belakang ai dah ada 3 kete parent tunggu turn ambik anak...

Sekali die kuar, die tak bawak anak die pun...maybe datang survey taska kut... bila die bawak kete lalu tepi kami nie, kutler nak angkat tangan coz u dah susahkan orang lain, pun tak...lalu cam wat tak salah ape2 pun...

2 comments:

eima said...

kat P.8 ke ni ....
org cam tuh mmg tak akai nk pk ..
suka hati je ...
kadang tu aku bengang ... maki hanum sendrian dlm keta la ...

::Mamalyna:: said...

eima, a'ah, kat p8... ntahler eima, ai potpet jugak dalam kete... ujan lebat, masing2 kalut nak ambik anak...die leh wat rilek jer cam takde ape2...